In mijn nieuwe boek “SWITCH” doorloop je een bewezen veranderingsproces zodat je op korte termijn een succesvolle carrièreswitch kan maken.

In het boek staat één vraag centraal: What’s next?

Met de inzichten, strategieën, oefeningen en inspiratie in dit boek voorkom je dat je onnodig ontevreden blijft met je huidige werk en straks meer uitdaging en voldoening kan ervaren op een dagelijkse basis.

Dit boek is voor jou als je al een tijdje toe bent aan een nieuwe uitdaging, nu thuis zit met een burn-out of te maken krijgt met ontslag.

In SWITCH leer je…

  • Hoe je eindelijk weet wat je wilt zodat je werk goed aansluit bij je belangrijskte drijfveren en persoonlijke waarden. Met deze zelfkennis kan je op de lange termijn meer geluk en voldoening ervaren in je werk.
  • Hoe je jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt in kaart brengt en koppelt aan je kwaliteiten zodat je een ‘smooth transitie’ kan maken naar een nieuwe baan of carrière (zonder inkomstenverlies).
  • Hoe je meer uitgedaagd kan worden en de volgende stap zet in je professionele ontwikkeling zodat je meer uit jezelf kan halen en meer impact kan hebben.
  • De ‘Succesvolle Switch Blauwdruk’ zodat je op korte termijn kan toewerken naar een nieuwe job of carrière (gebaseerd op 20+ gesprekken met succesvolle switchers en loopbaancoaches). Jij kan dit ook!
  • De twee kernactiviteiten waar je je aandacht op moet richten om een positieve verandering in je werk onvermijdelijk te maken en iets te veranderen aan je dagelijkse routine.
  • De 5 snelst groeiende kansen op de huidige arbeidsmarkt zodat je een toekomstbestendige beslissing maakt over je loopbaan.
  • Nog veel meer tips, adviezen en strategieën om op korte termijn een succesvolle job- of carrièreswitch te maken en zo een gelukkiger werkleven op te bouwen.