Opgesloten in je baan? Hoe je de dagelijkse sleur doorbreekt en de volgende stap zet in je carrière

Je vraagt je regelmatig af, "Ga ik dit nog 25 jaar volhouden?" En diep van binnen weet je: er is MEER mogelijk voor mij – een nieuw pad waarin ik word uitgedaagd in werk dat echt bij me past.

En je weet ook; als er niets veranderd aan mijn werksituatie, blijf ik ongelukkig in mijn werk en belandt ik in een (tweede) burn-out of erger.

Je wilt wel iets veranderen, maar het voelt ook comfortabel. De rekeningen worden betaald, je weet waar je aan toe bent.

Je zit al een tijdje opgesloten in de eeuwige strijd tussen het verlangen naar iets nieuws en het comfort van het bekende.

Hoe kan je deze impasse eindelijk doorbreken?

Hoe je 'ontsnapt' uit je baan

Zoals je nu ervaart, heeft je werk de neiging om zichzelf in stand te houden, het voelt comfortabel.

Je bent nu gemotiveerder om te voorkomen dat je kwijtraakt wat je hebt opgebouwd dan om een nieuwe stap te zetten.

Je zit min of meer gevangen in je baan en de dagelijkse sleur. 

Om te ontsnappen uit je baan en de volgende stap te zetten in je carrière heb je een doorbraak nodig. 

De moeilijkste stap is van stilstand naar beweging.

In stilstand leeft het alleen in je hoofd. Je hebt allerlei exotische ideeën over de toekomst maar er verandert niets aan je dagelijkse werksituatie. Je blijft ongelukkig in je werk.

In beweging neem je het heft in handen en ga je tijd en energie investeren in de volgende stap. Je bent nu weliswaar ongelukkig in je werk maar je blijft dat niet.

Om in beweging te komen en de volgende stap te zetten in je carrière, gebruik je het compacte, krachtige loopbaanprogramma:

 

Kan je je een moment herinneren dat je wakker lag van een nieuw idee? Dat je niet kon slapen van enthousiasme. Dat je een nieuwe energie voelde maar niet weet waar dit vandaan komt. 

Het gevoel van een doorbraak is alsof je plotseling door een dichte mist heen breekt, waarbij de zon doorbreekt en de wereld om je heen in helder, levendig licht baadt.

Het is een gevoel van vrijheid dat ontstaat wanneer je eindelijk de ketenen doorbreekt die je vasthielden aan een baan die niet langer bij je past.

Om een doorbraak te ervaren en de impasse te doorbreken zijn er twee dingen nodig waar we in BREEKDOOR mee aan de slag gaan: 

 • Inzicht - Nieuw inzicht in jezelf, jouw drijfveren, capaciteiten en nieuwe, passende carrièrepaden.
 • Actie - Gerichte acties die bij elkaar opgeteld een verandering in je werk op gang brengt

Inzicht + Actie = Doorbraak

Zodra je in beweging komt, komt er nieuwe energie en motivatie vrij. Zodra de verandering op gang 

We moeten je in beweging krijgen. Zo gaan we dat aanpakken: 

Inzicht: BREEKDOOR A.I. Rapport

 • Ontvang een uitgebreide analyse van je capaciteiten en motivaties in jouw BREEKDOOR Rapport, samengesteld uit de top drie wetenschappelijk ondersteunde tests.
 • Ontdek de top-3 banen en werkrollen die jouw unieke mix van vaardigheden en motivaties weerspiegelen zodat je niet alleen succes maar ook diepe voldoening ervaart in je werk.
 • Resultaat: Nieuwe zelfinzichten en 'aha'-momenten over een passend carrièrepad. Deze inzichten leggen de basis voor een doorbraak in je carrière.

Actie: BREEKDOOR 1-op-1 Sessie

 • We bespreken jouw rapport. Ik heb een aantal 'breekdoor vragen' voor je. De sessie is zo opgebouwd dat je een doorbraak ervaart.
 • We stellen samen een persoonlijke visie op voor je carrière zodat je straks kan werken zoals jij wilt en meer autonomie, uitdaging en impact ervaart in je carrière.
 • Je loopt weg met een persoonlijk BREEKDOOR Actieplan om één van de carrierepaden uit het rapport te gaan onderzoeken en zo te ontsnappen uit je baan.
 • Zodra je het rapport hebt ontvangen, kan je de sessie zelf inplannen in mijn agenda. De sessie vindt plaats via Zoom.
 • Details: 1-op-1 coachingssessie van 60 minuten

Bonus: Boek SWITCH

 • Je krijgt ook een fysieke kopie van mijn boek SWITCH. Verandering brengt onzekerheid. In SWITCH krijg je meer grip op de volgende stap in je carriere met de 'Switch Blauwdruk'.
 • Ik spendeerde een jaar om SWITCH te schrijven en ik sprak met tientallen switchers en loopbaacoaches. In het boek ontdek je de belangrjikse valkuilen en succesversnellers.
 • Je krijgt inzicht in de toekomstbestendige kansen en vactures die nu ontstaan in een snel veranderende economie - en hoe je deze kan blootleggen
 • Inclusief: De SWITCH Toolbox en het Audioboek

Bonus: Winnende CV Check

 • Uit onderzoek is gebleken dat een recruiter gemiddeld maar 7 seconden naar jouw CV kijkt om te bepalen of je een geschikte kandidaat bent - zorg dat iedere seconde telt
 • Om te zorgen dat je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek loop ik jouw CV na op 7 kritieke punten - extra handig als je nieuw bent in een branche of vakgebied
 • Mijn bewezen template met glasheldere vormgeving zodat je een frisse CV kan opsturen die er echt uitspringt - en de aandacht trekt en vasthoud
 • Upload jouw bestaande CV en ik zet jouw CV om in het winnende template
 • Waarde: €47,- 

In 5 dagen naar een doorbraak in je carrière

Ik heb deze onderdelen gecombineerd in BREEKDOOR zodat je in 5 dagen een doorbraak kan ervaren in je carrière.

We gaan met inzicht en actie eerst het gevoel van vastzitten doorbreken. Je moet eerst in beweging komen.

De energie en motivatie die vrijkomt, it is de kickstart van de volgende stap in je carriere.

Een doorbraak gaat gepaard met een oplaaiend gevoel van passie en motivatie. Het is alsof alle puzzelstukjes op hun plek vallen, en je eindelijk ziet hoe je jouw dromen en ambities in realiteit kunt omzetten. Dit gevoel wordt versterkt door een hernieuwde energie en de bereidheid om actie te ondernemen, om stappen te zetten die je voorheen misschien niet voor mogelijk hield.

Het markeert het begin van een nieuw hoofdstuk, waarin je niet langer geremd wordt door het verleden, maar gedreven wordt door een toekomst vol potentieel en mogelijkheden.

Jij bent heel goed zelf in staat om een grote verandering in je werk door te voeren zodre je uit de passieve, inactieve impasse komt waar je nu in zit. 

Je moet nu eerst iets doen om de impasse te doorbreken.

Zodra je van stilstand naar beweging gaat, 

We gaan in 5 dagen een doorbraak in je carriere toewerken. Zodra je start, kan je direct aan de slag met de eerste test.

Dit is onze agenda:

 • Dag 1. Oriëntatievideo + Eerste test maken
 • Dag 2. Overige testen maken + Boek ontvangen
 • Dag 3. Jouw BREEKDOOR Rapport ontvangen
 • Dag 4. Jouw BREEKDOOR Sessie volgen
 • Dag 5. Jouw BREEKDOOR Actieplan uitvoeren

Goed om te weten: 5 dagen is een richtlijn. Je hebt onbeperkt toegang en je kan meer tijd nemen als je dat nodig hebt. Het is daarom prima te combineren met een druk, dagelijks leven.

Klaar voor jouw Doorbraak?

Het is nu tijd voor jouw doorbraak. Het is tijd om te ontsnappen aan de status quo zodat je 'next level' kan gaan in je carrière.

Het is tijd om meer vrijheid, impact en uitdaging te ervaren in je werk. Het begint met een doorbraak. En die is dichterbij dan je denkt. Jij kan dit!

De registratie voor BREEKDOOR is de eerste drie werkdagen van de maand geopend zodat je tegelijkertijd start met een gemotiveerde groep. De inschrijving sluit op woensdag 3 april om 23:59 over:

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
 • Inzicht: Jouw BREEKDOOR Rapport
 • Actie: Jouw BREEKDOOR Sessie (+ actieplan)
 • Bonus #1: Boek SWITCH (waarde: €19,95)
 • Bonus #2: Winnende CV Check (waarde: €47,-)

Inclusief 'Doorbraakgarantie'. Dit werkt! En ik geef je daarom mijn unieke doorbraakgarantie. Serieus! Je kan het programma zonder risico gewoon uitproberen. Voldoet het rapport of de sessie niet aan je verwachting? Of ervaar je geen doorbraak? Stuur dan gewoon even een e-mail en we zorgen dat je het volledige aankoopbedrag terug krijgt. No questions asked.

Krijg direct toegang

Stap 1. Plaats je bestelling
Klik op de blauwe button, vul je gegevens in en registreer je voor 'BREEKDOOR'

Stap 2. Krijg direct toegang
Zodra je je hebt geregistreerd ontvang je jouw inloggegevens per email. Hiermee heb je direct toegang tot BREEKDOOR en alle bonussen

Stap 3. Bekijk de Welkompagina
Het eerste wat je ziet is de welkompagina waarin ik uitleg hoe je aan de slag kan met breekdoor.

Dit zeggen deelnemers van Breekdoor

"Ik zat al jaren vast in dezelfde functie, comfortabel maar zonder echte voldoening. Dankzij 'Breekdoor' heb ik eindelijk de moed gevonden om te erkennen wat ik echt wil in mijn carrière" 

Jasper, 42, Projectmanager

"Jarenlang heb ik me laten leiden door 'zou moeten' in plaats van wat ik 'wil'. Het programma heeft me geholpen mijn ware passies te herontdekken en hoe deze te vertalen naar mijn carrière."

Linda, 35, HR-medewerker

"Ik ben nu op weg om een carrière in consultancy te beginnen, iets waar ik altijd al nieuwsgierig naar was maar nooit de sprong voor waagde. 'Breekdoor' is echt dat duwtje in de rug geweest dat ik nodig had."

Rob, 48, Financieel Analist

"Ik zat al jaren vast in dezelfde functie, comfortabel maar zonder echte voldoening. Dankzij 'Breekdoor' heb ik eindelijk de moed gevonden om te erkennen wat ik echt wil in mijn carrière" 

Jasper, 42, Projectmanager

"Jarenlang heb ik me laten leiden door 'zou moeten' in plaats van wat ik 'wil'. Het programma heeft me geholpen mijn ware passies te herontdekken en hoe deze te vertalen naar mijn carrière."

Linda, 35, HR-medewerker

"Ik ben nu op weg om een carrière in consultancy te beginnen, iets waar ik altijd al nieuwsgierig naar was maar nooit de sprong voor waagde. 'Breekdoor' is echt dat duwtje in de rug geweest dat ik nodig had."

Rob, 48, Financieel Analist

Waarom kan ik je helpen?

Hey, ik ben Tom Dekker!

Op mijn 27e haalde ik geen voldoening meer uit mijn baan als vestigingsmanager bij een groot opslagbedrijf.

Ik kwam steeds vaker futloos thuis uit m'n werk en ik had in het weekend weinig energie over voor andere dingen.

Mijn vriendin vond me ook regelmatig prikkelbaar. 

Ik besloot het roer om te gooien en een switch te maken.

Ik besloot mijn passie achterna te gaan en studie- en carrièrecoach te worden. 

Beste.keuze.ooit. 

Goed voorbeeld doet volgen en daarna kreeg ik op verjaardagen altijd veel vragen van vrienden hoe ik mijn switch had aangepakt.

Ik ontdekte dat hoewel elke switch natuurlijk persoonlijk van aard is, er een aantal terugkerende valkuilen en uitdagingen zijn die voor iedereen min of meer hetzelfde zijn.

Ik ben dit later de 'Switch Blauwdruk' gaan noemen en te delen in mijn boek SWITCH.

Het boek raakte een zenuw en ik krijg veel e-mails en berichtjes van lezers.

De meest gestelde vraag:

"Hoe kan ik de volgende stap zetten in mijn carrière? Ik wil wel maar ik loop vast"

Ja! En dat is wat we gaan doen in 'Breekdoor'.

Werk is geen geïsoleerd domein.

De positieve veranderingen die je doorvoert in je werk hebben allerlei prettige tweede- en derderangs effecten op bijvoorbeeld je relaties en gezondheid.

Jouw aanstaande job- of carrièreswitch heeft daarmee de potentie om je leven positief te veranderen.

Jij kan dit ook! Laat mij je helpen! 

Veelgestelde vragen

Copyright © 2012-2024 Get Clarity