Opgesloten in je baan? Hoe je de dagelijkse sleur doorbreekt en een nieuwe stap zet in je carrière

Je vraagt je regelmatig af, "Ga ik dit nog 25 jaar volhouden?" En diep van binnen weet je: er is MEER mogelijk voor mij – er bestaat een nieuw pad waarin ik weer word uitgedaagd en een positieve impact kan maken in werk dat echt bij me past.

Je weet ook; als er niets veranderd aan mijn werkleven, blijf ik ongelukkig en belandt ik waarschijnlijk in een burn-out of erger.

En je wilt wel iets veranderen, maar je huidige baan voelt ook comfortabel.

De rekeningen worden betaald en iedereen in je omgeving blijft tevreden.

Behalve jij...

Je voert al een tijdje een innerlijke strijd tussen het verlangen naar 'iets nieuws' en het comfort van het oude bekende.

Je voelt je min of meer gevangen in je baan en de dagelijkse sleur. 

Als je dit leest, ben je al bezig met iets nieuws. Nu is het tijd om de impasse eindelijk te doorbreken.

Maar hoe?

Hoe je ontsnapt uit je baan

Vraag jezelf eerst af: wat gebeurt er als er niets veranderd?

Als je niets doet en je wordt over een jaar op deze dag wakker, wat ervaar je dan? 

Als je werk volgend jaar exact hetzelfde is, wat zou je dan willen dat je nu had gedaan?

Om te ontsnappen uit je baan en een nieuwe stap te zetten in je carrière heb je weer VUUR in je buik nodig.

Je hebt iets nodig waar je zo enthousiast van word dat je er helemaal voor wilt gaan. 

Je hebt een DOORBRAAK nodig.

Een doorbraak brengt je van stilstand naar beweging.

In stilstand leeft het alleen in je hoofd. Je hebt allerlei uiteenlopende, soms grote ideeën over de toekomst maar er verandert niets aan je dagelijkse werksituatie. Je stapt nog steeds iedere dag in de auto of de trein en je blijft ongelukkig in je werk.

In beweging pak je de controle, onderneem je nieuwe acties en ga je investeren in een nieuwe toekomst. Je bent nu weliswaar ongelukkig in je werk maar je besluit: "Ik blijf niet ongelukkig en ik ga aan de slag."

Een doorbraak brengt nieuwe energie zodat er echt iets gaat veranderen. 

Een doorbraak brengt je in beweging.

En dit zie ik keer op keer gebeuren: zodra je in beweging komt en momentum hebt, gaan de volgende stappen vanzelf en is een nieuwe stap in je carrière onvermijdelijk.

Hoe je in beweging komt

Kun je je een moment herinneren waarop je niet kon slapen omdat je zo enthousiast was over een nieuw idee? Je voelde een nieuwe energie, zonder precies te weten waar het vandaan kwam.

Een doorbraak voelt alsof je plotseling door een dichte mist breekt en alles om je heen helder en zichtbaar wordt.

Het is een gevoel van vrijheid dat je ervaart wanneer je eindelijk loskomt van een baan die niet meer bij je past.

Om zo'n doorbraak te ervaren en de impasse te doorbreken, nodig ik je uit voor het compacte en krachtige loopbaanprogramma BREEKDOOR.

We gaan hierin aan de slag met de twee aspecten van een doorbraak: 

1. Inzicht. Het begint met een nieuw, spannend idee over je potentiële toekomst. Je krijgt in BREEKDOOR inzicht welke top-3 carrièrepaden het beste aansluiten bij jouw persoonlijkheid aan de ene kant en jouw werkervaringen aan de andere kant.

Kortom; welke functies geven mij de meeste uitdaging en werkgeluk EN zijn haalbaar met mijn kennis en achtergrond?

2. Actie. Zodra je weet welke functies interessant zijn voor jou, ga je met gerichte acties een positieve verandering in je werk op gang brengen - we starten klein zodat je in beweging komt en eindigen groot: nieuw werk.

Met nieuwe inzichten en gerichte acties gaan we de impasse doorbreken zodat je kan ontsnappen uit je baan.

In BREEKDOOR ontdek je wat je wilt en hoe je daar komt. Zo gaan we dat aanpakken: 

Inzicht: BREEKDOOR Rapport

 • Je maakt eerst drie wetenschappelijk onderbouwde testen zodat er een compleet beeld ontstaat van jouw drijfveren, capaciteiten en werkvoorkeuren.
 • Vertel ons daarna over je behaalde diploma's, afgeronde opleidingen en jouw werkervaringen zodat we rekening kunnen houden met jouw achtergrond.
 • Op basis van de uitslagen en jouw achtergrond, ontvang je jouw persoonlijke 'BREEKDOOR Rapport' met jouw top-3 functies die het beste bij jou passen.
 • Jouw persoonlijke top-3 geeft nieuwe inzichten in jouw potentiële toekomst. Deze functies weerspiegelen jouw unieke mix van vaardigheden en motivaties zodat je niet alleen uitdaging maar ook diepe voldoening ervaart in je werk.
 • Resultaat: 'Aha'-momenten over een passend carrièrepad zodat je echt enthousiast wordt en in actie komt. Deze inzichten leggen de basis voor een doorbraak in je carrière.

Actie: BREEKDOOR 1-op-1 Sessie

 • Op basis van jouw persoonlijke rapport heb ik in een 1-op-1 sessie van 60 minuten een aantal belangrijke 'breekdoor vragen' voor je zodat je nog scherper krijgt welk carrièrepad voor jou geschikt is.
 • We stellen samen een 'werkgeluk visie' op voor je carrière zodat je straks meer autonomie, uitdaging en impact ervaart in je werk en zin krijgt om een nieuwe stap te zetten. De sessie is zo opgebouwd dat je een doorbraak ervaart.
 • Je loopt weg van de sessie met een persoonlijk actieplan om één van de carrierepaden uit het rapport te onderzoeken, in beweging te komen en straks te ontsnappen uit je baan.
 • Zodra je het rapport hebt ontvangen, kan je de sessie zelf inplannen in mijn agenda. De sessie vindt plaats via Zoom.

Bonus: Boek SWITCH

 • Je krijgt ook een fysieke kopie van mijn boek SWITCH. Verandering brengt onzekerheid. In SWITCH krijg je meer grip op de volgende stap in je carriere met de 'Switch Blauwdruk'.
 • Ik spendeerde een jaar om SWITCH te schrijven en ik sprak met tientallen switchers en loopbaacoaches. In het boek ontdek je de belangrjikse valkuilen en succesversnellers.
 • Je krijgt inzicht in de toekomstbestendige kansen en vactures die nu ontstaan in een snel veranderende economie - en hoe je deze kan blootleggen
 • Inclusief: De SWITCH Toolbox en het Audioboek

Bonus: Winnende CV Check

 • Uit onderzoek is gebleken dat een recruiter gemiddeld maar 7 seconden naar jouw CV kijkt om te bepalen of je een geschikte kandidaat bent - zorg dat iedere seconde telt
 • Om te zorgen dat je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek loop ik jouw CV na op 7 kritieke punten - extra handig als je nieuw bent in een branche of vakgebied
 • Mijn bewezen template met glasheldere vormgeving zodat je een frisse CV kan opsturen die er echt uitspringt - en de aandacht trekt en vasthoud
 • Upload jouw bestaande CV en ik zet jouw CV om in het winnende template
 • Waarde: €47,- GRATIS

In 5 dagen naar een doorbraak in je carrière

Ik geloof dat jij zelf in staat bent om een nieuwe stap te zetten in je carrière zodra je uit de impasse komt waar je nu in zit. 

BREEKDOOR is zo samengesteld zodat je al in 5 dagen een doorbraak kan ervaren in je carrière en in beweging komt.

De energie en motivatie die vrijkomt in BREEKDOOR is de kickstart van de volgende stap in je carriere.

We lanceren samen een nieuw hoofdstuk in je loopbaan waarin je wordt gedreven door een toekomst vol potentieel en mogelijkheden.

Maar je moet eerst in beweging komen. Dit is onze agenda:

 • Dag 1. Oriëntatie + Eerste test maken
 • Dag 2. Overige testen maken + Boek ontvangen
 • Dag 3. Jouw BREEKDOOR Rapport ontvangen
 • Dag 4. Jouw BREEKDOOR Sessie volgen
 • Dag 5. Jouw BREEKDOOR Actieplan starten

Goed om te weten: 5 dagen is een richtlijn. Je hebt onbeperkt toegang en je kan meer tijd nemen als je dat nodig hebt. Het is daarom prima te combineren met een druk, dagelijks leven.

Klaar voor jouw Doorbraak?

Alles wat je wilt, is aan de andere kant van verandering. Maar verandering is ook eng en daarom blijf je waar je zit.

Maar het heeft lang genoeg geduurd. Het is nu tijd om te ontsnappen uit je baan zodat je meer vrijheid, impact en uitdaging kan ervaren in je werk.

Het begint met een doorbraak en het is nu tijd voor jouw doorbraak!

Er bestaat voor jou ook een nieuw carrièrepad waarin je weer word uitgedaagd en een positieve impact kan maken in werk dat echt bij je past.

Jij kan dit!

De registratie voor BREEKDOOR is iedere maand tijdelijk geopend zodat er genoeg ruimte overblijft in mijn agenda voor de BREEKDOOR sessies. Oh...en zodat jij een deadline hebt ;-)

De registratie sluit op maandag 1 juli 2024 over:

00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
 • Inzicht: Jouw BREEKDOOR Rapport
 • Actie: Jouw BREEKDOOR Sessie (+ Actieplan)
 • Bonus #1: Boek SWITCH (waarde: €19,95)
 • Bonus #2: Winnende CV Check (waarde: €47,-)

Inclusief 'Doorbraakgarantie'. Dit werkt! En ik geef je daarom mijn unieke doorbraakgarantie. Serieus! Je kan het programma zonder risico gewoon uitproberen. Voldoet het rapport of de sessie niet aan je verwachting? Of ervaar je geen doorbraak? Stuur dan gewoon even een e-mail en we zorgen dat je het volledige aankoopbedrag terug krijgt. No questions asked.

Krijg direct toegang

Stap 1. Plaats je bestelling
Klik op de blauwe button, vul je gegevens in en registreer je voor 'BREEKDOOR'

Stap 2. Krijg direct toegang
Zodra je je hebt geregistreerd ontvang je jouw inloggegevens per email. Hiermee heb je direct toegang tot BREEKDOOR en alle bonussen

Stap 3. Bekijk de Welkompagina
Het eerste wat je ziet is de welkompagina waarin ik uitleg hoe je direct aan de slag kan met breekdoor.

Dit zeggen deelnemers van BREEKDOOR

"Ik zat al jaren vast in dezelfde functie, comfortabel maar zonder echte voldoening. Dankzij 'Breekdoor' heb ik eindelijk de moed gevonden om te erkennen wat ik echt wil in mijn carrière" 

Jasper, 42, Projectmanager

"Jarenlang heb ik me laten leiden door 'zou moeten' in plaats van wat ik 'wil'. Het programma heeft me geholpen mijn ware passies te herontdekken en hoe deze te vertalen naar mijn carrière."

Linda, 35, HR-medewerker

"Ik ben nu op weg om een carrière in consultancy te beginnen, iets waar ik altijd al nieuwsgierig naar was maar nooit de sprong voor waagde. 'Breekdoor' is echt dat duwtje in de rug geweest dat ik nodig had."

Rob, 48, Financieel Analist

Waarom kan ik je helpen?

Hey, ik ben Tom Dekker!

Op mijn 27e haalde ik geen voldoening meer uit mijn baan als vestigingsmanager bij een groot opslagbedrijf.

Ik kwam steeds vaker futloos thuis uit m'n werk en ik had in het weekend weinig energie over voor andere dingen.

Ik besloot het roer om te gooien en een switch te maken.

Ik besloot mijn passie achterna te gaan en carrièrecoach te worden. 

Beste.keuze.ooit. 

Goed voorbeeld doet volgen en daarna kreeg ik veel vragen van vrienden hoe ik mijn switch had aangepakt.

Ik ontdekte dat hoewel elke switch natuurlijk persoonlijk van aard is, er een aantal terugkerende valkuilen en uitdagingen zijn die voor iedereen min of meer hetzelfde zijn.

Ik ben dit later de 'Switch Blauwdruk' gaan noemen en te delen in mijn boek SWITCH.

Het boek raakte een zenuw en ik krijg veel e-mails en berichtjes van lezers.

De meest gestelde vraag:

"Hoe kan ik de volgende stap zetten in mijn carrière? Ik wil wel maar ik loop vast"

Ja! En dat is wat we gaan doen in 'BREEKDOOR'.

Ik ontdekte in mijn zoektocht nog iets cruciaals:

Werk heeft impact op je totale leven. En dat werkt twee kanten op.

De positieve veranderingen die je doorvoert in je werk hebben allerlei prettige tweede- en derderangs effecten op bijvoorbeeld je relaties en gezondheid.

Jouw aanstaande witch heeft daarmee de potentie om je TOTALE leven positief te veranderen.

Jij kan dit ook! Laat mij je helpen! 

Copyright Get Clarity © 2012-2024