Lanceer tijdens de lockdown een nieuwe carrière en start in 21 dagen jouw side-business

Doe mee met de 'SWITCH Challenge' zodat je deze periode kan aangrijpen om jouw carrière een nieuwe wending te geven! Deze tijdelijke kortingsactie verloopt op maandag 7 december om 23:59 over:

3-delige Masterclass: Lanceer een nieuwe carrière en start jouw side-business

Je loopt al een tijdje rond met het idee van een eigen business. Je wilt meer vrijheid ervaren, dingen op jouw manier doen en niet meer afhankelijk zijn van een baas.

Maar bij het starten van jouw business hoort ook onzekerheid. Vooral in het begin. Hoe zorg ik dat ik genoeg geld verdien om mijn vaste lasten te blijven betalen? Hoe kom ik aan klanten? Is mijn idee wel haalbaar? Hoe pak ik het aan?

De oplossing is om een side-business te gaan lanceren naast je huidige baan of situatie. Een side-business is een professioneel project met de potentie van een nieuwe carrière. Maar door klein te beginnen, beperkt je de risico's en kan je de onzekerheid minimaliseren.

in eerste instantie niets te veranderen en je huidige baan en financiële situatie te handhaven

In 3 online workshops van 1,5 uur gaan we in 21 dagen jouw nieuwe carrière lanceren en het fundament leggen voor een winstgevende business. Ook als je nog geen goed idee hebt welke kant je uit wilt, maar wel wilt ondernemen, is dit voor jou!

  Idee-generatie

  Test-fase + concept uitrollen

  Build your prototype + first customer

 • Je ontvangt ook een speciaal rapport met de top-5 snelst groeiende kansen in de ecnomie zodat je jouw business echt een kans van slagen heeft.
 • Ik leer je een 'I'. Een bewezen veranderingsproces zodat je op korte termijn kan toewerken naar een nieuwe job of carrière. Jij kan dit ook!
 • Hoe je (eindelijk) ontdekt wat je wilt zodat je werk goed aansluit bij je belangrijkste drijfveren en persoonlijke waarden en zo meer voldoening kan ervaren in je werk.

Als je meedoet met de SWITCH challenge krijg je het boek gratis thuisbezorgd. Je ontvangt na de registratie ook de digitale versie van het boek (.pdf) zodat je direct kan beginnen met lezen.

 

Boek: Mijn boek SWITCH gratis thuisbezorgd

Je ontvangt ook mijn boek 'SWITCH' gratis thuisbezorgd. Ik deed een jaar lang full-time onderzoek naar het maken van een succesvolle switch en sprak o.a. met 20+ switchers en loopbaancoaches. In SWITCH ontdek je mijn belangrijkste inzichten (verkoopprijs bol.com: 19.95). Je leert...

 • Hoe je een'smooth transitie' maakt naar een nieuwe baan of carrière (zonder inkomstenverlies).
 • De 'Succesvolle Switch Blauwdruk'. Een bewezen veranderingsproces zodat je op korte termijn kan toewerken naar een nieuwe job of carrière. Jij kan dit ook!
 • Hoe je (eindelijk) ontdekt wat je wilt zodat je werk goed aansluit bij je belangrijkste drijfveren en persoonlijke waarden en zo meer voldoening kan ervaren in je werk.
 • Hoe je meer uitgedaagd kan worden en de volgende stap zet in je professionele ontwikkeling zodat je alles uit jezelf kan halen.
 • Hoe je uit je hoofd en in actie komt zodat je het heft in eigen handen neemt en de impasse in je loopbaan kan doorbreken.
 • Nog veel meer tips, adviezen en strategieën om op korte termijn een succesvolle job- of carrièreswitch te maken en zo een gelukkiger werkleven op te bouwen.
 • Nu inclusief het gratis audiobook zodat je ook onderweg kan luisteren naar het boek (Waarde: €19,-)

Als je meedoet met de SWITCH challenge krijg je het boek gratis thuisbezorgd. Je ontvangt na de registratie ook de digitale versie van het boek (.pdf) zodat je direct kan beginnen met lezen.

 

Helder geschreven, aanrader voor iedereen die het idee heeft dat hij/zij vast zit in het werk.

John

Wat een fijn boek om te lezen! Erg inspirerend. Het is op een luchtige manier geschreven waardoor het prettig leest. Dit heeft mij echt geholpen meer inzicht te krijgen in wie ik ben en wat ik wil.

Wendy

SWITCH kwam op het goede moment in mijn ‘in-between-jobs’ leven. Het gaf me weer wat rust in mijn hoofd. Ik hoop dat dit boek jou ook helpt of dat je iemand kent die je er blij mee kunt maken.

Jordan

In heldere concrete actiestappen heeft ‘Switch’ mij actief verder gebracht in mijn veranderingsproces. Na elk hoofdstuk belangrijke inzichten samengevat, overzichtelijk en helpt om grip en controle te krijgen op het proces van veranderen.

Yoni
 

Toegang: Switch Toolbox met Strategieën

Je krijgt ook direct toegang tot de aanvullende 'Switch Toolbox' tjokvol krachtige invuloefeningen en strategieën om jouw job- of carrièreswitch vorm te geven.

 • Ontdek jouw 20% werkgeluk en krijg een nieuw inzicht in wat jouw echt voldoening geeft in je werk op de lange termijn.
 • Krijg inzicht in jouw unieke loopbaanritme en welke van de drie switchstrategieën het beste aansluit bij je huidige situatie.
 • Nog veel meer kant-en-klare invuloefeningen en strategieën om de volgende stap in jouw carrière mogelijk te maken.

Als je meedoet met de SWITCH challenge krijg je direct toegang tot de complete SWITCH Toolbox zodat je alle instrumenten in handen hebt om de volgende stap in jouw carrière mogelijk te maken.

Doe je mee met de SWITCH Challenge!?

Doe mee met de 'SWITCH Challenge' zodat je deze periode kan aangrijpen om jouw carriere een nieuwe wending te geven! Deze tijdelijke kortingsactie verloopt op maandag 7 december om 23:59.

Als je nu registreert, krijg je:

 • Ticket Workshop: een ticket voor de online SWITCH workshop waarin we jouw 'SWITCH actieplan' op gaan stellen. Herhaling achteraf beschikbaar - Waarde: €97,-

 • Boek SWITCH: ontvang mijn boek SWITCH gratis thuisbezorgd. Inclusief het audioboek en de digitale versie - Waarde: €47,-

 • Direct toegang: log in op het online platform en ga aan de slag met de oefeningen en strategieën in de SWITCH Toolbox - Waarde: €47,-
 • REGISTREER NU (191,- 47,-)
  Eenmalige investering inclusief BTW.

  Disclaimer: Ik bied alleen professionele coaching & training aan waarin het veelzijdige proces van switchen in volledigheid aan bod komt. Verwacht geen 'quick fixes' of 'shortcuts'. Een positieve verandering doorvoeren in je carrière is een onderdeel van persoonlijke ontwikkeling. Een proces dat tijd en inspanning vergt. Zodra je je registreert, ontvang je direct jouw persoonlijke link om in te loggen op het online platform in je inbox. Hier vind je jouw ticket om deel te nemen aan de workshop (en kies je een datum) en jouw toegang tot de Switch Toolbox. Het boek krijg je zo snel mogelijk gratis thuisgestuurd op het adres dat je invult tijdens de bestelling.