Groei je mee?

Klik hieronder op 'Play'

In GroeiLab leer je iedere maand het allerbelangrijkste over één succesprincipe. Daarna ga je dit direct toepassen in je leven. We gaan zo je mooiste leven opbouwen, je volle potentieel benutten en je levenswijze transformeren. Maand voor maand. Groei je mee?

GroeiLab start over:

Volgende succesprincipe op dinsdag 15 februari om 19:30

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Je leert één succesprincipe per maand in de LIVE Groeiclass

Je doet één 30-dagen experiment per maand in je dagelijkse leven

Je ervaart één connectie met een gelijkgestemde Groeibuddy

In GroeiLab is maar één ding belangrijk: jij groeit iedere maand.

Je gaat iedere maand 'next level' in een belangrijk aspect van je leven zoals je carrière, financiën of gezondheid zodat je een succesvoller en gelukkiger leven kan leiden. 

Groei gaat in fases. Iedere maand die je doorbrengt in Groeilab levert een nieuw bouwblok voor persoonlijke groei. Zodra je deze blokken gaat opstapelen, transformeer je de kwaliteit van je leven - maand voor maand.

Om te groeien, zijn er drie elementen die we op z'n plek brengen in Groeilab:

“Life is change. Growth is optional. Choose wisely.”
- Karen Kaiser Clark

Één Succesprincipe

Op iedere derde dinsdagavond van de maand doe je mee met de LIVE Groeiclass

Je leert in de maandelijkse Groeiclass één fundamenteel succesprincipe en je 'download' iedere maand de meest cruciale ideeën en inzichten. Deze focus helpt je écht groeien. 

Het zware tillen doe ik voor jou. Ik lees de belangrijkste boeken, ik interview de experts en ik vat dit samen in krachtige kernconcepten.

Teveel content belemmert groei. Dus geen bibliotheek met gratis e-bookjes of 500+ uur videocontent. Als je alles kan leren, leer je niks. Nee, geen 'content-shock' en overload aan informatie in Groeilab. 

Één Experiment

We zetten iedere maand één 30-dagen experiment op zodat je het succesprincipe direct gaat toepassen en 'installeren' in je leven. 

Hier raakt het rubber de weg. Ik geef je een kant-en-klaar actieplan om iedere maand persoonlijk te groeien - ik daag je uit om ietsjes buiten je comfort zone te gaan en ook lol te hebben met het uitproberen van nieuwe dingen ;-)

No worries, dit zijn kleine, gerichte aanpassingen die prima te combineren zijn met een druk dagelijks leven.

Zodra je in actie komt, leer je op een dieper niveau zodat je sneller groeit. Geen 'illusie van groei' in Groeilab maar je leven stapsgewijs transformeren. Maand voor maand.

Één Connectie

Samen groei je sneller. Zodra je start met Groeilab verbinden we je daarom met één Groeibuddy met wie je een betekenisvolle relatie kan opbouwen.

We koppelen je aan iemand die veel raakvlakken heeft met jou en zetten de eerste kennismaking op.

Je houdt elkaar verantwoordelijk voor de acties die je neemt tijdens het 30-dagen experiment en de lessen die je leert in de Groeiclass.

Geen passieve 'aapjes kijken' community in GroeiLab maar echte connectie. Verbinding ervaar je het snelst in een 1-op-1 relatie met een gelijkgestemde.

"De beste investering die je kan doen, is in je eigen ontwikkeling"
- Warren Buffet

Ready? Go! Fast Start Groeisessies

Tijdens de lancering van Groeilab op dinsdag 18 januari, krijg je ook toegang tot de Fast Start Groeisessies. Dit zijn de drie basisprincipes van persoonlijke groei en de beste voorbeiding voor het installeren van de succesprincipes in je leven. Vertrouwen - Opruimen - Concentreren

Vertrouwen

De basis van persoonlijke groei is (zelf)vertrouwen. Dit gaat over jouw geloof in eigen kunnen en de overtuiging dat je het waard bent om een succesvol leven te leiden. 

Opruimen

In deze sessie gaan we emotioneel opruimen en gaan we aan de slag met de blokkades die op kunnen komen als je wilt groeien. We maken hier de weg vrij voor meer succes en geluk.

Concentreren

In een wereld vol afleidingen, is focus op de juiste dingen een hele uitdaging. In deze sessie leer je hoe je je aandacht kan reguleren en de juiste focus aanbrengt in je leven.

Tijdens de lancering van GroeiLab krijg je ook deze extra bonussen

Je ontvangt deze lanceerbonussen alleen als je start vóór dinsdag 18 januari 2022

Lanceer Bonus #1

Mijn Boek: SWITCH Gratis

Zodra je start met Groeilab, krijg je direct toegang tot mijn boek SWITCH. In dit boek leer je hoe je een gelukkiger werkleven kan opbouwen. Je leert o.a. wat je belangrijkste drijfveren zijn, de 5 snelst groeiende kansen op de arbeidsmarkt en de belangrijkste valkuilen als je van baan wisselt. 

Ik interviewde 10+ carrièrecoaches en besteedde een jaar van mijn tijd om dit boek te schrijven. Dit boek is 'gewoon' te koop op bol.com voor €19,95 (kijk maar) - maar je krijgt het tijdelijk van mij cadeau als je nu instapt! 

Waarde: €19,95

Lanceer Bonus #2

2 Gratis Tickets voor het event 'Next Level'

Op vrijdag 13 mei 2022 vind het event 'Next Level' plaats. Een bijzonder event waar allerlei inspirerende sprekers komen en workshops te volgen zijn op het gebied van ondernemerschap, productiviteit, investeren en persoonlijke groei.

Je betaalt normaal gesproken 97,- euro voor één ticket.  Als je tijdens de lancering instapt in GroeiLab krijg je twee gratis tickets.

Waarde: €194,-

Lanceer Bonus #3

52 Weken Inspiratie Toolkit

Gemotiveerd blijven om je belangrijkste doelen te behalen, is een belangrijke voorwaarde van persoonlijke groei. 

Je ontvangt daarom een jaar lang iedere week een shot inpsiratie en motivatie in de vorm van een inspirerende quote, affirmatie, kort verhaal of mooie foto. 

Iedere week nieuwe brandstof om de beste versie van jezelf te worden.

Waarde: €47,-

Lanceer Bonus #4

Verrassing ;-)

Erbij horen vanaf het allereerste begin, schept een speciale band. Dat betekent iets! 

Als je instapt tijdens de lancering van GroeiLab, krijg je ook een leuke verrassing. Hint: het is mijn meest waardevolle bezit ;-) 

Waarde: onbetaalbaar

"Groei is nooit toevallig. Het is het resultaat van krachten die samenwerken"
- James Cash Penney

Even kennismaken...

Hey, Tom hier! Ik ben jouw trainer in GroeiLab.

Ik ben op een missie om echte groei mogelijk te maken zodat jij het beste uit jezelf kan halen en succesvol kan zijn in deze uitdagende tijd.

Mijn passie is nieuwe dingen leren.

Als ik vastloop in een bepaald gebied van mijn leven, ga ik me er in onderdompelen en alles leren. Zodra ik de ‘code heb gekraakt’ pas ik dit toe in mijn eigen leven.

Tijdens de lockdowns heb ik al mijn belangrijkste succesprincipes op het gebied van carrière, gezondheid, relaties, persoonlijke ontwikkeling etc. verzameld en uitgewerkt.

In GroeiLab ga ik ze delen met jou!

-Tom

Wat ga je leren in GroeiLab?

Iedere maand is het succesprincipe gekoppeld aan een thema van het levenswiel. Om een gelukkig en succesvol leven te leiden is het belangrijk om de domeinen van het levenswiel met elkaar in balans te brengen. In GroeiLab besteden we daarom afwisselend aandacht aan alle domeinen.

Het levenswiel bestaat uit 8 sleuteldomeinen die de meeste invloed hebben op jouw gevoel van welzijn en geluk. Dit zijn: 

 • Werk & Carrière
 • Financiën & Vermogen
 • Gezondheid
 • Familie & Vrienden
 • Liefde & Romantiek
 • Persoonlijke Groei
 • Ontspanning & Plezier 
 • Zingeving & Spiritualiteit

Zou je €1,- investeren om een glimp op te vangen van een gelukkiger leven?

GroeiLab is nieuw en je wilt natuurlijk eerst even rondkijken en uitproberen of het iets voor je is.

Ik snap het...

Je kan daarom tijdens de lancering voor 1 euro, één maand doorbrengen in GroeiLab en zo een indruk krijgen van een gelukkiger en succesvoller leven. 

Je gaat één succesprincipe, één experiment en één connectie ervaren + toegang krijgen tot alle Fast Start Groeisessies en alle lanceerbonussen.

Serieus...Je krijgt nu alles voor €1,-. Probeer het uit!

De proefperiode loopt van 18 januari tot 17 februari. Als je daarna succesprincipes wilt blijven toepassen in je leven, wordt je lid van GroeiLab en betaal je 19,- euro per maand. Je zit nergens aan vast!

Probeer GroeiLab

€1,-.00

Daarna 19,- per maand
 • Maandelijks één Succesprincipe in de Groeiclass
 • Maandelijks één 30-Dagen Experiment
 • Koppeling met één gelijkgestemde Groeibuddy
 • Toegang tot de Fast Start Groeisessies
 • BONUS: Het boek 'SWITCH' Gratis
 • BONUS: 2 Tickets voor het event 'Next Level'
 • BONUS: De 52 Weken Inspiratie Toolkit
 • BONUS: Verrassing ;-)
 • Geen opzegtermijn
 • Met Groei Garantie

GroeiLab start over:

Volgende succesprincipe op dinsdag 15 februari om 19:30

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Geen opzegtermijn

Als je op wilt zeggen, kan je dat direct doen. We hanteren geen opzegtermijn en je krijgt het restant van de maand teruggestort. We willen geen afschrijving zijn op je bankrekening, we willen dat je groeit! Als je wilt stoppen met GroeiLab, stuur dan gewoon even een e-mail.

Met Groei Garantie

GroeiLab werkt en we behandelen alleen bewezen succesprincipes! Je kan daarom met een comfortabel gevoel instappen met de unieke Groei Garantie. Als je merkt dat je leven niet positief beïnvloed word door de succesprincipes en experimenten, krijg je het bedrag gewoon terug op je rekening.

Krijg direct toegang tot GroeiLab

Stap 1. Maak een account aan
Klik hieronder op de button, vul je gegevens in en registreer je voor GroeiLab

Stap 2. Krijg direct toegang
Zodra je je hebt geregistreerd ontvang je jouw inloggegevens per email. Hiermee heb je direct toegang tot het online platform

Stap 3. Bekijk de welkomstvideo
Het eerste wat je ziet is de welkomstvideo waarin ik uitleg hoe je het meeste uit GroeiLab kan halen en wat je kan verwachten

Veelgestelde Vragen

Krijg ik direct toegang tot GroeiLab?Zodra je je regsitreert, kan je alvast inloggen met jouw account en direct gebruik maken van alle lanceerbonussen. We starten op dinsdag 18 januari 2022 om 19:30 met de eerste LIVE Groeiclass. Je krijgt dan ook toegang tot alle Fast Start Groeisessies.

Als ik start voor €1,- zit ik dan ergens aan vast?Nee, je zit nergens aan vast! Je sluit geen contract af. Je kan GroeiLab de eerste 30 dagen zonder risico uitproberen en bepalen of het iets voor je is. Als je wilt blijven groeien, kan je kiezen voor een abonnement en betaal je 19,- p/maand.

Wanneer gaat de proefperiode in?De proeperiode voor €1,- start op de dag van de kick-off op dinsdag 18 januari en loopt tot donderdag 17 februari en duurt 30 dagen. Je kan dus meedoen met één live groeiclass en één experiment.

Is er een herhaling beschikbaar van de maandelijke Groeiclass?Ja! Als je er niet live bij kan zijn, is er direct na afloop een herhaling beschikbaar in jouw account.

Zijn de 30-dagen experimenten goed te combineren met een druk leven?De experimenten zijn zo opgezet dat je iedere dag een paar minuten tot een kwartier bezig bent. In het ontwerp van de experimenten houden we rekening met een druk dagelijks leven waarin je (full-time) werkt.

Hoe werkt de koppeling met een Groeibuddy?Zodra je je registreert, vragen we je om een korte vragenlijst in te vullen. Op basis van jouw antwoorden matchen we je met een gelijkgestemde Groeibuddy. We zetten ook het eerste 1-op-1 contact op zodat jullie kunnen kennismaken.

Hoe gaat GroeiLab mijn leven verbeteren?GroeiLab is zo opgezet dat groei 'onvermijdelijk' word. De combinatie van leren, toepassen en verbinden, vertaalt zich iedere maand naar een iets leuker, succesvoller en beter leven.

Kan ik tijdens een burn-out starten met GroeiLab?GroeiLab zo is opgezet dat je het kan combineren met een druk dagelijks leven. Daarom is de belasting met een burn-out ook te overzien. Het is wel verschillend per persoon. Als je twijfelt, neem dan hieronder even contact op zodat we je persoonlijk kunnen adviseren.

Stel hieronder je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright © 2012-2022 Get Clarity