de SWITCH Challenge
Hoe je tijdens de lockdown een nieuwe, positieve wending kan geven aan je carrière

Textbox Section

Bestel mijn boek SWITCH tijdelijk GRATIS (je betaalt alleen druk- en verzendkosten). Deze kortingsactie verloopt aan het einde van de lockdown of zolang de voorraad strekt

BESTEL NU (19,95 6,95)
Op werkdagen vóór 17:00 besteld = de volgende dag gratis in huis

3-delige 'SWITCH Workshop' serie (LIVE)

We gaan aan de slag gaan met jouw switch en een actieplan maken voor de volgende stap in je loopbaan. duidelijk inzicht in jouw volgende stap in je loopbaan. We zetten jouw SWITCH in gang, we brengen beweging in je loopbaan.

Hoe: je logt in op de workshop. Herhalingen stel ik ook beschikbaar

Workshop #1: jouw huidige situatie inzichtelijk
Workshop #2:
Workshop #3:

Dit zeggen anderen die het boek hebben gelezen...

4,7
4,7 van 5 sterren (op basis van 16 reviews)
Uitstekend69%
Heel goed31%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%


Helder geschreven, aanrader voor iedereen die het idee heeft dat hij/zij vast zit in het werk.

John

Wat een fijn boek om te lezen! Erg inspirerend. Het is op een luchtige manier geschreven waardoor het prettig leest. Dit heeft mij echt geholpen meer inzicht te krijgen in wie ik ben en wat ik wil.

Wendy

SWITCH kwam op het goede moment in mijn ‘in-between-jobs’ leven. Het gaf me weer wat rust in mijn hoofd. Ik hoop dat dit boek jou ook helpt of dat je iemand kent die je er blij mee kunt maken.

Jordan

In heldere concrete actiestappen heeft ‘Switch’ mij actief verder gebracht in mijn veranderingsproces. Na elk hoofdstuk belangrijke inzichten samengevat, overzichtelijk en helpt om grip en controle te krijgen op het proces van veranderen.

Yoni

Een makkelijk, prettig leesbaar boek dat je ‘gidst’ naar een nieuwe levensfase met meer werkplezier. Het bevat zeer herkenbare situaties waaronder obstakels en weerstand bij verandering en inspirerende interviews met succesvolle switchers. Op basis van research, inzichten, een slimme, praktische opzet met actiestappen en vragen wordt je je steeds bewuster van je kwaliteiten als essentiële basis voor een carrière switch. Een echte aanbeveling!

Willemijn

Duidelijk geschreven en geeft handvatten voor te maken keuzes

Guido

Prettig om te lezen. Ik zou ook wel wat ervaringen willen lezen over hoe mensen de switch hebben gemaakt. Ik loop er tegen aan dat ik nu wel ongeveer weet wat me aanspreekt, maar nog niet zo goed hoe ik daar dan kom. In combinatie met huidige baan/inkomen en privé. Verder leuk boek!

Marian

Ik heb eigenlijk nog maar een klein stukje gelezen. Maar vond hem al erg interessant. Ik ben wel weer van plan om het boek verder te lezen.

Junus Hoitink

Het boek Switch van Tom Dekker bevat veel waardevolle, actuele kennis over loopbaanontwikkeling. Het is geschreven in een levendige, de lezer direct aansprekende taal. In het boek zijn de ervaringen gewerkt van acht informanten die een radicale loopbaanswitch hebben gerealiseerd. Tevens bevat het boek een aantal concrete oefeningen en opdrachten. Van harte aanbevolen voor lezers die verandering in hun loopbaan willen aanbrengen en daarbij aanmoediging, stimulans en structuur kunnen gebruiken.

Tom Luken

Duidelijk geschreven met goede vragen erin. Het gaat ook niet alleen over werk, maar ook je gezondheid en je relaties. Zelf ben ik een jonge vmbo-er geweest en begon ik dus aan mijn volgende werk-en-leer opleiding toen ik net 16 was. De studiekeuze maakte ik dus op een veel jongere leeftijd. Nu ben ik 30 en wil ik graag switchen.

L.

Leuk boek , luchtig en goed beeld hoe andere omgaan met een carrière switch

Pim

Als je nu meedoet met de 'SWITCH Challenge' krijg je ook:

  • De aanvullende 'Switch Toolbox' tjokvol krachtige invuloefeningen en strategieën om jouw switch vorm te geven. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in 'jouw 20% werkgeluk'. (Waarde: €47,-)
  • Het gratis audiobook zodat je ook onderweg kan luisteren naar het boek (Waarde: €47,-)

BESTEL NU (19,95 6,95)
Op werkdagen vóór 17:00 besteld = de volgende dag gratis in huis