Als vervolg op de workshop stel ik voor om 1-op-1 in gesprek te gaan over jouw aanstaande job- of carrièreswitch. Samen gaan we er dan voor zorgen dat je op korte termijn een leuke, passende baan of carrière kan opstarten.

Ik houd je verantwoordelijk voor je voortgang, geef je persoonlijk advies, aanvullende oefeningen en tips om een succesvolle job- of carrièreswitch te maken en we gaan zo samen een positieve verandering doorvoeren in je loopbaan.

Laten we samen de reis maken van ontevredenheid naar werkplezier!

Gesprek 1. Kennismaking: Jouw huidige situatie, doelen en ambities bespreken en een actieplan opstellen voor jouw switch

Gesprek 2. Voortgang: Nieuwe (zelf)inzichten, uitdagingen en passende vervolgstappen bespreken om jouw switch een fase verder te brengen.

Gesprek 3. Afsluiting: Jouw mogelijkheden in kaart brengen en een nieuwe baan of carrière mogelijk maken.

Omdat je aanwezig was bij de workshop kan je tijdelijk gebruik maken van dit aanbod. Dit aanbod is geldig t/m aanstaande zondag 4 november.

Hoe werkt het?
Zodra je ervoor kiest om mijn hulp in te schakelen, stuur ik je een e-mail om binnenkort onze eerste afspraak in te plannen. De gesprekken vinden plaats op Skype en kan je hier gratis downloaden.