–DOELGROEP DUIDELIJK BENOEMEN–
Het gaat om die woorden:

“Eerste”: impliceert dat de bezoeker/klant in loondienst werkt/heeft gewerkt en voor de eerste keer gaat ondernemen of interesse heeft in het uitwerken van een idee en wilt experimenteren met ondernemen.

“Winstgevend”: Online ondernemen geeft toegang tot interessante verdienmodellen. Totaal aan investeringen valt te overzien, daardoor snel winstgevend (leent zich goed voor een side-project). Marketing: totaal investering straks van 997,- verdien je (gegarandeerd) terug.

“Online SideBusiness”Wat is een online side-business precies. 3 woorden: ONLINE | SIDE | BUSINESS. Goed uitleggen met voorbeelden! Het is on the SIDE dus je hoeft geen huidige inkomsten te verliezen! De training is goed te combineren met (deeltijd)werk. Het is ONLINE: Je kan overal, altijd werken aan en in je business en zo flexibel en vrij zijn. Het is een BUSINESS: dat betekent dat je klanten helpt met jouw product of dienst en een online verdienmodel inzet – verder specificeren bijvoorbeeld gericht op coaches/consultants of juist ingaan op 2/3 manieren en verdienmodellen die je online kan inzetten

“90 dagen”: na 90 dagen heb je de basis staan van jouw online business die je dan kan uitbouwen tot een volwaardig inkomen. In ieder geval: jouw eerste digitale product/dienst. jouw eerste bezoekers op je website. Jouw eerste betalende klanten. Jouw eerste echt business die je kan uitbouwen tot een lifestyle-business en die jou en je gezin kan supporten.

Steeds meer mensen maken de stap naar het ondernemerschap omdat ze meer vrijheid willen ervaren. En je kent vast wel iemand in je omgeving die onlangs de stap heeft gemaakt naar het ondernemerschap of al langer voor zichzelf werkt. En die toename is niet voor niks. Steeds meer mensen ontdekken het ondernemerschap als een prettige uitdaging en bron van inkomsten.

Ik wil met je praten over een mogelijkheid/opportunity die jou ook kan helpen om de stap te maken. Een online informatie – en coaching business opzetten met jouw expertise.

Voor jezelf beginnen, een eigen business opstarten, een idee uitwerken tot een goedlopend product en jezelf tegelijkertijd persoonlijk en professioneel ontwikkelen tot het volgende level. Dat is een uitdaging waar niet zoveel tegenop kan.

Mijn doel: zoveel mogelijk mensen helpen om een side-project/business op te starten (en zo meer vrijheid en groei te ervaren).

In dit online trainingsprogramma leer je:

 • Hoe je je 1e winstgevende ideeen/concepten genereert
 • Hoe je denkt als een ondernemer en nieuwe kansen spot/benut
 • Hoe je je 1e conceptproduct uitwerkt op basis van jouw ideeen
 • Hoe je je 1e digitale informatieproduct of dienst creërt (in korte tijd)
 • Hoe je je 1e product/dienst lanceert en klanten werft (MVO)
 • Hoe je je 1e website maakt en inricht voor online succes
 • Hoe je je 1e onweerstaanbare content creert en bezoekers trekt naar je website
 • Hoe je je 1e 100 leads online bereikt
 • Hoe je je 1e 100 leads omzet naar betalende klanten
 • Hoe je je 1e e-mailcampagne schrijft en verstuurd
 • Hoe je je 1e advertentiecampagne schrijft en verstuurd
 • Hoe je je 1e automatische leadsysteem inricht en automatisch klanten werft

De pilotfase betekent dat het programma in een vroeg stadium open staat voor jouw feedback en learning points.

Idee: Het is volledig gratis om mee te doen. Je 'betaalt' met jouw feedback.

Idee: Je betaalt een fractie van het totale eindbedrag (1/10) om nu mee te kunnen doen en te profiteren van de pilotfase. Nu 97,- ipv straks 997,-

Laat hieronder je gegevens achter en schrijf je in voor de pilot